• 06 - 36 46 62 08
  • deborahherder@outlook.com

Fotoshoots

Fotoshoots

Dankzij fotografie krijg ik de kans om de tijd even stil te zetten. Je kan dankzij de foto’s altijd weer even terug naar dat ene bijzondere moment. Je kan de momenten herbeleven door de foto(albums) er weer bij te pakken. Welk moment zou jij graag vast laten leggen?

Zwangerschapsshoot

Wanneer je zwanger bent, probeer je van elk moment te genieten. De 40 weken gaan vaak zo snel, dat je je achteraf soms afvraagt hoe het ook alweer was. Tijdens een zwangerschapsshoot word je een aantal weken voor de bevalling op de gevoelige plaat vastgelegd. Alleen of samen met je partner/gezin. Tussen de 32 en 36 weken plannen we een datum op een locatie naar keuze waar we dit prachtige moment in je leven fotograferen. Dit doen we op de manier die bij jou past.

Cakesmash

Is jullie kleine bijna één jaar?! Dit moet gevierd worden! Dit kan met een cakesmash: een fotoshoot van een dreumes met een grote cupcake of taart. Ze genieten van deze lekkernij terwijl ze op de foto gezet worden. Dit kan bij jullie thuis, ik heb alle spullen om het decor aan te kleden. Het thema kunnen we van te voren bespreken en de taart regelen we ook in overleg. Een shoot met pizza, pasta of fruit kan natuurlijk ook. Hoe leuk is het om deze foto’s te gebruiken voor de uitnodiging van zijn/haar eerste verjaardagsfeestje?

Newbornshoots

Een kleintje in de familie, wat een prachtig wonder! En ze groeien zo snel! Die kleine vingertjes en teentjes, neusje, oortjes, wimpertjes, bleven ze maar wat langer zo klein! Tijdens een newbornshoot fotografeer ik graag jullie kleine jongetje / meisje in de eerste weken dat hij/zij in jullie leven is. Dit kan gewoon bij jullie thuis. Ik heb alle benodigdheden om een mooie shoot op locatie neer te zetten. We nemen hiervoor uiteraard de tijd, een voeding of een schone luier tussendoor, alles kan. Door het kiezen van een geschikt tijdstip houden we rekening met slaapjes en voedingen. Zo kunnen we het gewenste moment in rust vastleggen.

Portretten

Er hoeft niet altijd een reden te zijn voor een feestje! Met vrolijke mensen in contact komen is waar ik het voor doe. Met mijn camera de oprechte lach en het echte plezier vastleggen. Dit kan ook tijdens een portretshoot van jou, of met je partner, je gezin of je vrienden/vriendinnen. Op een geschikte locatie maken we verschillende foto’s zodat je altijd iets te kiezen hebt.

Andere uitdagingen

Naast de shoots die je op mijn website terugvindt is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld bedrijfsfotografie, productfotografie en evenementen. Bel of mail gerust voor meer informatie.