• 06 - 36 46 62 08
  • deborahherder@outlook.com

Bruiloften

Bruiloften

Een bruiloft is een dag vol liefde, geluk en emotie en aan mij de fantastische taak om dit vast te leggen. Het blijft bijzonder om dicht bij het bruidspaar en hun familie en vrienden te staan. Ik probeer alle momenten, groot en klein, vast te leggen. Omdat ik de situaties vastleg zoals ze zijn merk je bijna niet dat ik er ben. Bij de fotoshoot kan ik wel aanwijzingen geven om het perfecte plaatje te creëren. Alle foto’s bij elkaar geven een mooie weergave van hoe de dag eruit zag. Fantastisch om later terug te zien aangezien de dag voorbij vliegt. 

Kennismaken

Voordat je ‘ja’ zegt tegen mij als bruidsfotograaf maken we eerst kennis. Ik hoor graag wat jullie wensen en verwachtingen zijn en ik vertel over wat ik kan bieden. Aan de hand van mijn portfolio deel ik mijn stijl van fotograferen. Zo zien we of dit matcht en of er een klik is. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. 

Voorgesprek

Wanneer jullie voor mij kiezen spreken we voor de bruiloft nogmaals af. Dit kan op een moment dat voor jullie goed voelt. We bespreken de planning, specifieke wensen en aandachtspunten. Zo kan ik mij optimaal voorbereiden voor jullie grote dag.

Een onbezorgde dag

Omdat we goed voorbereid zijn is er naast de afgesproken foto’s ruimte voor spontane momenten. Hierdoor ontstaat een complete reportage van jullie dag. Omdat ik van een natuurlijke stijl van fotografie houd valt mijn aanwezigheid niet enorm op. Mijn doel is om jullie met mijn foto’s de dag te laten herbeleven. 

Aanlevering

Ik lever de foto’s binnen 4 weken na de bruiloft aan op een USB stick. Alle foto’s zijn van hoge kwaliteit en in verschillende bewerkingen mogelijk. Ze zijn uiteraard geschikt voor een fotoboek of uitvergroting. Als extraatje maak ik van een selectie van de foto’s een korte compilatiefilm die de sfeer van de dag weergeeft.

Portfolio

Wil je meer zien van mijn stijl van fotograferen? Bekijk mijn portfolio voor een impressie van mijn bruidsfoto’s. Tijdens een intakegesprek kan ik meer van mijn werk laten zien. 

Offerte opvragen

Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft andere wensen. Stuur een berichtje via het contactformulier of bel of mail gerust voor een prijsindicatie.