• 06 - 36 46 62 08
  • deborahherder@outlook.com

Achter mijn rug

Achter mijn rug

Achter mijn rug is een fotoproject dat ik ben gestart vanuit mijn eigen ervaring met scoliose. Door mijn passie voor fotografie ben ik online op zoek gegaan naar meiden die hun verhaal wilden delen. Dit resulteert in een expositie met foto’s en een boek vol met inspirerende en echte ervaringsverhalen van jonge vrouwen met scoliose. Jarenlang hebben ze geworsteld met het dragen van korsetten of voor het dilemma van wel of niet opereren gestaan. Voor sommigen was opereren de enige oplossing. De diagnose scoliose brengt een strijd met onzekerheid met zich mee die je op jonge leeftijd voor je kiezen krijgt. In het boek wordt er teruggekeken op de worsteling met zowel de diagnose als ‘het anders zijn’. Ze vertellen wat ze doorstaan hebben, hoe ze er sterker door zijn geworden en welke wijze lessen daaruit mee te geven zijn. 

Op 4 juni 2022 vond de boekpresentatie én foto expositie plaats. Wil je een boek bestellen? Je kan het boek nu nog met pre-order korting bestellen (€ 20,- excl. verzendkosten) door te mailen naar deborahherder@outlook.com

Esther Dijkstra
Floortje van Hove
Britt Vandenbrande
Laura Snoeijer
Alexia Polichronis
Kristy Snepvangers
Fenna van Kerckhoven
Deborah Herder

Wil je een boek bestellen? Mail dan naar deborahherder@outlook.com of vul het contactformulier in door op onderstaande button te klikken.